HP Designjet Studio Wood 24 inch A1 printer

1.349,00 excl. btw

1.632,29 incl. btw

HP Designjet Studio Wood 24 inch A1 printer

1.349,00 excl. btw

1.632,29 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet Studio Wood 24 inch is een A1 printer met een houten afwerking op de kap. Daarnaast heeft de printerstandaard een nieuw en modern ontwerp. De plotter is CO2 neutraal geproduceerd en heeft daardoor een duurzaam ontwerp. Met een printsnelheid tot wel 26 seconde per A1 print hoeft u dan ook nooit lang te wachten op uw prints. U kunt met deze printer ook gemakkelijk op vellen papier printen. De printer wisselt geheel automatisch tussen A3/A4 velinvoer en A1 rolinvoer.

Ideaal voor het afdrukken van CAD/GIS, lijntekeningen, vlakvullingen, presentaties en kantoorafbeeldingen.

Aanvullende opties

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

 • installatieservice indien nodig!
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet Studio Wood 24 inch A1 printer 5HB12A

Een compacte grootformaat printer die ontworpen is om in veel kantoorsituaties of studio’s te passen. De HP Designjet Studio Wood 24 inch heeft een houten afwerking op de kap van de printer en het standaard heeft een modern ontwerp. Hierdoor krijgt deze A1 printer een unieke uitstraling. Daarnaast is het de eerste CO2 neutrale HP Designjet printer. Deze studio printer is ook verkrijgbaar met een metalen afwerking.

De Studio printer is gemakkelijk aan te sturen via het kleuren touchscreen op de printer, maar ook vanaf PC, tablet of telefoon. Dankzij de USB, wifi en ethernet aansluitingen. U kunt zo gemakkelijk al uw documenten printen met een nog hogere precisie, kleurbereik en een resolutie van maximaal 2400 DPI.

Naast het printen op A1 formaat kunt u ook printen op vellen papier. Dankzij de automatische sheet feeder wisselt de printer automatisch tussen velinvoer of rolinvoer. U kunt zo met gemak al uw documenten naar de printer sturen zonder dat u handmatig de papierbron moet wisselen.

Specificaties van de HP Designjet Studio Wood

Met een printsnelheid van 26 seconde per pagina is dit een snelle A1 printer. De printer ondersteunt verschillende printtalen: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG en URF. Dit maakt de printer zeer veelzijdig in gebruik en geeft het veel printopties.

Dankzij de verschillende aansluitingen is de printer ook gemakkelijk in gebruik. Zo kunt u via de telefoon, tablet of PC de printopdrachten versturen. En is het gebruik van de printer zelf ontzettend makkelijk dankzij het kleuren touchscreen dat in de printer ingebouwd is. Hierdoor print u met gemak al uw documenten.

Daarnaast is het gemakkelijk om op meerdere soorten papier te printen. De automatische sheet feeder zorgt ervoor dat u op zowel rollen papier als vellen papier kunt afdrukken. Het wisselen tussen de twee papierbronnen gebeurd geheel automatisch.

De uitgebreide specificaties van de HP Designjet Studio Wood vindt u in de HP Designjet Studio Wood 24 inch brochure 5HB12A

Zuinig printen met de HP Designjet Studio

Zuinig printen is voor de HP Designjet Studio geen probleem. De speciale printkop zorgt ervoor dat er tot 95% minder inkt verspilt wordt tijdens het spoelen van de printkop. Hierdoor houdt u veel meer inkt over om extra pagina’s te printen.

De Studio printers maken gebruik van de HP Bright Office inkten. Deze inkten in combinatie met de printkop printen met een hogere precisie en breder kleurbereik met een resolutie tot wel 2400 DPI.

Duurzaamheid

De HP Designjet Studio Steel 24 inch 5HB12A is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is de eerste CO2 neutrale HP Designjet printer. Daarnaast is de machine energiezuinig volgens de ENERGY STAR richtlijnen.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de HP Designjet studio is gemakkelijk zelf te doen. Dit werkt hetzelfde als bij een standaard printer. Houdt er rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn.

Komt u er niet uit met de installatie? Dan helpen wij u je telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij zorgen ervoor dat de HP Designjet studio dan geïnstalleerd wordt en 100% werkt. Dit hoort bij onze service en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Specificaties

Toepassing: Cad/GIS, lijntekeningen, vlakvullingen, renderings en kantoorafbeeldingen
Modelformaat: 24 inch (610 mm)
Maximale rollengte: 50 meter
Aantal cartridges: 4 (Zwart, cyaan, magenta, yellow)
Geheugen:  1GB (1000MB)
Uitvoer:  Velinvoer, rolinvoer, automatische sheet feeder, uitvoerbak
Automatische papiersnijder: Ja
Vereisten besturingssystemen: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Standaard aansluitmogelijkheden: USB 2.0, netwerkaansluiting, WIFI 802.11, Raster driver voor Windows en printen vanaf mobiel
Printkwaliteit (kleur): Tot 2400 x 1200 geoptimaliseerd DPI
Maximale printsnelheid: 26 seconde / pagina op A1
Minimum lijnbreedte: 0,02 mm (theoretische waarde); 0,06 mm (reële waarde)
Lijnaccuratesse: ± 0,1%
Printertalen: HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, PCL, CALS G4
Onderstel + opvangbak: Ja
Garantie: 2 jaar next business day onsite
Serienummer: 5HB12A
Gtin/EAN: 194850020384
Afmetingen printer: 1013 x 555 x 932 mm
Afmetingen doos: 1199 x 590 x 524 mm

Video

In de doos

De HP Designjet Studio Steel wordt standaard geleverd met:

 • HP Designjet Wood 24” printer
 • Printkop
 • Printer standaard
 • Automatische sheet feeder
 • Rol cover
 • Introductie Inkt cartridges
 • Spindle
 • Handleiding
 • Installatie poster
 • Netsnoer

Inkt

Papier

Ga direct naar het complete overzicht van ons assortiment plotterpapier.

Het populairste papier voor de HP Designjet Studio Steel:

Drivers & Software

Drivers:

Driver voor Windows 10

Driver voor Mac OS

Software:

HP Click voor Windows 64 bits

HP Click voor Mac OS

Handleidingen

Handleiding voor de HP Designjet Studio Wood