Plotters A0

Koop nu een A0 plotter. Een A0 plotter verdient zich snel weer terug. Een groot formaat A0 plotter is niet meer zo duur als vroeger. Bespaar kosten per vel A0 papier en voorkom hoge kosten bij een copy shop. Onderstaand vindt u onze HP en Canon groot formaat printers en plotters.

De meeste plotters leveren wij direct uit eigen voorraad en worden de volgende werkdag afgeleverd. Is een plotter niet op voorraad dan staat dit vermeld en kunt u contact met ons opnemen voor de levertijd.
Kiest u ervoor de plotter ook door ons te laten installeren dan is de levertijd normaliter 1-3 werkdagen.

Heeft u vragen over één van onze A0 printers / A0 plotter dan kunt u een e-mail sturen naar info@plotterwinkel.nl of bellen naar 0492-325963

Kiest u voor zelf installeren dan ondersteunen wij u GRATIS telefonisch en met behulp van software voor hulp op afstand.

Plotters die voor 16:00 uur worden besteld worden de volgende werkdag geleverd.

Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Show Filters

Toont alle 19 resultaten

A0 Plotter kopen?

Wilt u een A0 plotter kopen? Wij bieden de perfecte A0 plotter oplossing passend bij ieder afdrukvolume en toepassing. U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen voor een advies op maat. De aanschaf van een A0 plotter heeft een korte terugverdien tijd tegenover het uitbesteden van uw A0 prints bij de printshop. Veel van onze machines hebben een afdrukprijs van minder dan 40 eurocent(papier en inkt) per A0 afdruk.

Plotter printer? Wij helpen kiezen

Wij hebben een keuzehulp tool voor plotters ontwikkeld waarbij u met het beantwoorden van enkele vragen snel de juiste plotter voor uw toepassing en afdrukvolume in beeld krijgt. Heeft u echter specifieke vragen of spreekt u graag een deskundig adviseur dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Bij de keuze is het belangrijk dat u een indicatie heeft van het aantal afdrukken dat u gaat maken. Heeft u momenteel al een plotter in gebruik dan is het vaak mogelijk via het menu te bekijken hoeveel afdrukken er zijn gemaakt. Ook het aantal rollen papier dat er in een jaar zijn gebruikt geeft een goede indicatie. Wij kunnen eventueel helpen met het uitlezen van uw huidige printer zodat u zeker de juiste keuze maakt. Belangrijk is ook de soort afdrukken welke gemaakt gaan worden. Voor zowel grafische als technische prints zijn er verschillende plotters beschikbaar. Klik hier voor onze keuze hulp voor plotters.

Koop uw A0 plotter bij plotterwinkel.nl

Dan bent u verzekerd van: levenslang gratis telefonische support op uw plotter. Hulp met de juiste keuze zodat u de plotter kiest die past bij uw printbehoefte. Snelle levering en eventueel optioneel deskundige installatie. Wij zijn HP Designjet Gold partner wij kunnen hierdoor de HP Designjet A0 plotters tegen scherpe prijzen leveren en u bent altijd verzekerd van een deskundige partner bij de aanschaf en service.