Keuzehulp plotters

Hulp bij het kiezen van de juiste plotter

Klik op START en beantwoord eenvoudig alle vragen.U krijgt direct een advies met de plotters die passen bij uw keuzes. De keuzehulp plotters helpt u bij het kiezen van een plotter of multifunctionele plotter. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen voor een passend advies op maat.

Start

Show Filters

Toont alle 29 resultaten

Show Filters

Toont alle 29 resultaten

Heeft u de juiste plotter gevonden?

Met onze keuzehulp proberen wij u zo goed mogelijk te helpen met het kiezen van de juiste plotter. Heeft u echter specifieke vragen of wensen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. U krijgt direct contact met een plotter specialist. Liever persoonlijk advies? Bij ons in de showroom staan een aantal plotters opgesteld en kunnen wij u van advies voorzien. Maak wel altijd even een afspraak zodat er zeker een specialist aanwezig is die tijd voor u heeft.

Waar moet u nog meer opletten bij het kopen van een plotter.

Afdrukvolume: Bij de keuze van de juiste plotter is het belangrijk dat u een plotter kiest welke past bij uw afdrukvolume. Fabrikanten ontwikkelen de plotter op basis van het aantal afdrukken. De breedte van de printkop en bouwkwaliteit zijn hierop afgestemd. Koopt u een plotter voor een hoog afdrukvolume terwijl u weinig print dan is de aanschafprijs hoger dan noodzakelijk maar ook kan het zijn dat deze machine minder goed tegen stilstand kan en meer inkt nodig heeft voor het reiningen door een bredere printkop. Andersom kan het zo zijn dat u een plotter koopt die niet is gemaakt voor hoge afdrukvolumes waardoor deze sneller onderhoud nodig heeft en hogere kosten per afdruk heeft dan wat past bij uw afdrukvolume. Toepassing: De resolutie van de huidige plotters is eigenlijk voor zowel grafisch als technisch meer dan voldoende. Gaat u echter grafisch afdrukken dan is kleurechtheid en de een bredere keuze aan afdrukmedia vaak belangrijk. Grafische plotters hebben vaak meerdere kleuren cartridges waardoor een hoger kleuren bereik kan worden gehaald. Technische plotters hebben vaak printer talen aan boord welke geschikt zijn voor applicaties zoals Autocad, Revit, Etc.