HP Designjet Studio Steel 24 inch A1 printer

1.349,00 excl. btw

1.632,29 incl. btw

HP Designjet Studio Steel 24 inch A1 printer

1.349,00 excl. btw

1.632,29 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet Studio Steel 24 inch a1 printer heeft een metalen cover en heeft een speciaal ontworpen standaard. Dit geeft de printer een moderne uitstraling. Deze CO2 neutrale HP plotter is duurzaam ontworpen en print met een snelheid tot 26 seconde per A1 pagina. Print gemakkelijk multi-formaat zonder handmatig het papier te hoeven wisselen. Zo wisselt u snel tussen bijvoorbeeld vellen A3 en A1 rollen. De printer is eenvoudig aan te sturen via mobiel of pc en is zo gemakkelijk en snel te gebruiken.

Ideaal voor het afdrukken van CAD/GIS, lijntekeningen, vlakvullingen, presentaties en kantoorafbeeldingen.

Aanvullende opties

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

 • installatieservice indien nodig!
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet Studio Steel 24 inch A1 printer 5HB12C

De HP Designjet Studio Steel 24 inch A1 printer is een compacte printer met een metalen cover en een speciaal ontworpen standaard. Zo past deze kleine grootformaat printer in elk interieur. Het is de eerste CO2 neutrale HP Designjet printer. De HP Designjet Studio is ook verkrijgbaar met een houten afwerking.

Deze plotter beschikt over meerdere aansluitmogelijkheden zoals ethernet, wifi en usb. Daarnaast is de printer eenvoudig aan te sturen vanaf PC, tablet of telefoon. Het printen zelf doet deze studio printer met grote nauwkeurigheid, scherpe details en een groot kleurbereik met een resolutie tot wel 2400 DPI.

Dankzij de automatische sheet feeder is het gemakkelijker dan ooit om op verschillende media te printen. De printer wisselt zelf tussen velinvoer of rolinvoer, u hoeft dus niet meer handmatig van media te wisselen.

Specificaties en eigenschappen van de HP Designjet Studio

De HP Designjet Studio print met een maximale printsnelheid van 26 seconde per pagina. De ondersteunde printertalen zijn: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG en URF. Hierdoor is de printer erg veelzijdig.

Daarnaast beschikt het over een automatische velinvoer. Zo print u gemakkelijk en snel op zowel vellen papier als een rol papier. De printer wisselt dan automatisch tussen de verschillende media.

Deze A1 printer beschikt over verschillende aansluitingen zoals wifi, ethernet en usb. Het printen zelf is gemakkelijk vanaf PC, tablet of telefoon te doen. U kunt gebruik maken van de HP smart app voor mobiel printen. Met HP Click print u gemakkelijk meerdere en zwaardere bestanden vanaf de PC. Zoals bijvoorbeeld PDF bestanden en projecten.

De uitgebreide specificaties van de HP Designjet Studio Steel vindt u in de HP Designjet Studio Steel 24 inch brochure 5HB12C

Inkt en printkop

De HP Designjet Studio plotter maakt gebruik van HP Bright Office inkt. Deze A1 printer heeft 4 cartridges (cyaan, magenta, yellow, black). Dankzij de zuinige printkop in de machine wordt er tot 95% minder inkt verbruikt met het spoelen van de printkop. De HP Designjet Studio print met uiterste precisie en een groter kleurbereik met een resolutie tot wel 2400 DPI.

Duurzaamheid

De HP Designjet Studio Steel 24 inch 5HB12C is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is de eerste CO2 neutrale HP Designjet printer. Daarnaast is de machine energiezuinig volgens de ENERGY STAR richtlijnen.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de HP Designjet studio is gemakkelijk zelf te doen. Dit werkt hetzelfde als bij een standaard printer. Houdt er rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn.

Komt u er niet uit met de installatie? Dan helpen wij u telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij zorgen ervoor dat de HP Designjet studio dan geïnstalleerd wordt en 100% werkt. Dit hoort bij onze service en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Specificaties

Toepassing: Cad/GIS, lijntekeningen, vlakvullingen, renderings en kantoorafbeeldingen
Modelformaat: 24 inch (610 mm)
Maximale rollengte: 50 meter
Aantal cartridges: 4 (Zwart, cyaan, magenta, yellow)
Geheugen:  1GB (1000MB)
Uitvoer:  Velinvoer, rolinvoer, automatische sheet feeder, uitvoerbak
Automatische papiersnijder: Ja
Vereisten besturingssystemen: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Standaard aansluitmogelijkheden: USB 2.0, netwerkaansluiting, WIFI 802.11, Raster driver voor Windows en printen vanaf mobiel
Printkwaliteit (kleur): Tot 2400 x 1200 geoptimaliseerd DPI
Maximale printsnelheid: 26 seconde / pagina op A1
Minimum lijnbreedte: 0,02 mm (theoretische waarde); 0,06 mm (reële waarde)
Lijnaccuratesse: ± 0,1%
Printertalen: HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, PCL, CALS G4
Onderstel + opvangbak: Ja
Garantie: 2 jaar next business day onsite
Serienummer: 5HB12C
Gtin/EAN: 194850629129
Afmetingen printer: 1013 x 555 x 932 mm
Afmetingen doos: 1199 x 590 x 524 mm

Video

In de doos

De HP Designjet Studio Steel wordt standaard geleverd met:

 • HP Designjet Steel 24” printer
 • Printkop
 • Printer standaard
 • Automatische sheet feeder
 • Rol cover
 • Introductie Inkt cartridges
 • Spindle
 • Handleiding
 • Installatie poster
 • Netsnoer

Inkt

Papier

Ga direct naar het complete overzicht van ons assortiment plotterpapier.

Het populairste papier voor de HP Designjet Studio Steel:

Drivers & Software

Drivers:

Driver voor Windows 10

Driver voor Mac OS

Software:

HP Click voor Windows 64 bits

HP Click voor Mac OS

Handleidingen

Handleiding voor de HP Designjet Studio Steel