A1 Printer

Bent u op zoek naar een A1 Printer?

Wij leveren A1 en A0 printers tegen scherpe prijzen. Voor vragen en/of advies over de aanschaf van een A1 printer kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

De prijzen van A1 printers zijn de afgelopen jaren flink afgenomen. Steeds meer MKB bedrijven overwegen dan ook de aanschaf van een A1 printer. Een A1 printer is vaak snel terug verdiend. Voor bedrijven die geen hoge afdrukvolumes hebben maar wel met enige regelmaat een A1 afdruk willen maken zijn er al diverse A1 printers voor minder dan € 1000,- euro beschikbaar.

A1 Printers uit de HP Designjet kunnen wij direct uit voorraad leveren. U betaalt bij ons geen verzendkosten.

Wij kunnen ook de installatie en configuratie van uw A1 printer verzorgen.

Meest verkochte A1 printers

Printen met een A1 printer

Een A1 printer wordt ook wel een 24 inch printer genoemd. De breedte van een grootformaat printer wordt altijd uitgedrukt in de maximale printbreedte.

Dat wil dus zeggen dat u met een A1 printer maximaal 24 inch breed kunt printen ofwel 610 mm. De lengte van de print is variabel. Dit komt doordat een grootformaat printer gebruik maakt van rollen papier waarop geprint wordt. U kunt de print dus zolang maken als de rol papier is. 

A1 papier is verkrijgbaar in zowel 594 mm als 610 mm. het 594mm papier heet ook wel A1 formaat papier. Het 610mm plotterpapier wordt A1 Oversize papier genoemd. Het voordeel van 610mm plotterpapier is dat je hier ook A1 kaders op kan printen.

Daarnaast zijn er verschillende soorten papier verkrijgbaar voor grootformaat printers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld standaard print-/plotterpapier, fotopapier, poster papier, zelfklevend papier, canvas of geel papier.

Een A1 printer kopen?

Wilt u een A1 printer kopen maar heeft u geen idee waar te beginnen?
Wij hebben een keuzehulp ontwikkeld.

Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend telefonisch, via de chat rechtsonder in beeld of via e-mail contact met ons opnemen. 

Plotterwinkel.nl is al jarenlang expert op het gebied van plotters. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€100

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, vooruit betalen, Bancontact of op rekening.