HP plotter modellen

Onderstaand vindt u een overzicht van alle HP Plotter modellen.

Deze plotters zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u interesse in één van deze modellen neem dan contact met ons op.

Show Filters

Toont alle 22 resultaten

Show Filters

Toont alle 22 resultaten

Wat is een HP plotter

Een HP plotter is een grootformaat printer van het merk HP. HP Plotters staan in de markt bekend vanwege de uitstekende kwaliteit en gebruiksvriendelijke bediening. HP was één van de eerste fabrikanten die op grote schaal plotters op de mark bracht. Al jarenlang is HP een begrip in de print industrie. HP is de marktleider op het gebied van grootformaat printen. Met een grootformaat printers van HP, print u gemakkelijk op papier van bijvoorbeeld A0 formaat, A1 formaat, a2 formaat enzovoort.

HP plotter kopen

Wilt u een HP plotter kopen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren HP plotters tegen scherpen tarieven direct uit eigen voorraad. Wij hebben een ruim aanbod technische en grafische HP plotters. Welke plotter van HP het best bij u past, hangt af van uw print doeleinden. We nemen de soorten printers en hun best geschikte print doelen met u door.

Plotters van HP zijn onder te verdelen in twee series. De T series en de Z series. Plotters uit de T serie zijn de T230, T250, T630, T650, T730, T830, T1600, T1700 en de T2600. Alle plotters die vallen onder de T serie, zijn technische plotters. Een technische HP plotter is, door de manier waarop deze is geprogrammeerd, het beste in het zetten van strakke lijnen op het papier. Technische plotters vindt u dan ook vaak bij architectenbureaus, aannemers en andere bedrijven die werken met CAD en GIS.

Plotters die vallen onder de Z serie zijn de Z6 en de Z9+. Plotters uit de Z serie worden ook wel grafische plotters genoemd. Een grafische HP plotter zet kleurvlakken en kleurovergangen in uitstekende kwaliteit en detail op papier. Grafische plotters zijn dan ook veel te vinden bij reclamebureaus, fotografen en andere bedrijven die prints afdrukken, op grootformaat papier, die veel kleur bevatten.

Meest verkochte HP plotter uit de T serie

Meest verkochte HP plotter uit de Z serie

HP plotter rollen papier

Schaft u een plotter aan, dan heeft u ook plotterpapier nodig. Papier voor in de plotters komt op een rol. Op onze site www.plotterpapieronline.nl verkopen wij ook HP plotterpapier en plotterpapier van ons huismerk Evolution.

Voor het printen van technische tekeningen, bouwtekeningen of andere lijntekeningen met een technische HP plotter, gebruikt men vaak het Opaak bond papier. Lijnen kunnen goed op dit papier worden afgedrukt. Dit papier is te vergelijken met standaard kopieerpapier. Het is het meest eenvoudige plotterpapier op rol. Door zijn eenvoud is het ook een goedkoop papier om aan te schaffen.

Wilt u met uw grafische HP plotter prints afdrukken die veel kleur overgangen en kleurvlakken bevatten, dan gebruikt u het best een gecoate papiersoort op rol. Gecoat papier is behandeld papier. Een coating over het papier zorgt dat inkt minder vloeit, wanneer inkt minder vloeit krijgt u scherpere afdrukken. Voor het printen van kleur is gecoat papier ideaal. Voor het afdrukken van posterprints gebruikt u het best poster papier. Voor het printen van foto’s is foto papier ideaal.