Waarom kopen bij plotterwinkel.nl?

 

Gratis hulp bij zelf installatie

Uniek is onze hulp bij zelf installatie. Deze service leveren wij kosteloos bij iedere plotter. Wanneer u bij Plotterwinkel.nl een plotter besteld en u kiest ervoor deze zelf te installeren dan helpen wij u telefonisch en met onze software voor ondersteuning op afstand.
Met onze ondersteuningssoftware kunnen wij meekijken op uw pc en u zo eenvoudig helpen met de installatie en instellingen van de plotter. Wij hebben ervaring met alle Windows versies, Apple MAC, Autocad en andere autodesk producten.
 

Wij verkopen u niet alleen de printer

Bij ons kunt u ook na de aankoop terecht voor ondersteuning, reparatie en onderhoud, levering van papier en inkt, etc.
Wat  u van ons kunt verwachten:
– Deskundig en eerlijk advies
– Service en ondersteuning bij u op locatie
– Snelle levering
– Inruil mogelijkheden
– Voordelige prijzen

Deskundig advies

Wij zijn dagelijks bezig met plotters en grootformaat printers. De printers die wij verkopen kennen wij dan ook als geen ander. Meedenken met onze klanten en zorgen voor de juiste oplossing vinden wij dan ook belangrijker dan het snel verkopen van een printer. U kunt ons altijd bellen of e-mailen voor een advies op maat.

Makkelijk bestellen

Wij hebben onze printers, inkt en papier grotendeels op onze website geplaatst zodat u gemakkelijk, snel en veilig kunt bestellen. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk uw bestelling door te geven per e-mail, telefoon of inkooporder.

Installatieservice

U kunt optioneel ook kiezen voor onze installatie service. De printer wordt dan compleet bij u op locatie opgebouwd en geïnstalleerd. Ook verzorgen wij dan een demonstratie van de printer zodat u meteen met de printer aan de slag kunt.

Wij hebben kennis van alle Windows versies(ook de server versies), Apple MAC os, en softwarepakketten zoals Autocad en andere Autodesk producten.

Inruil van uw oude plotter

U kunt bij ons ook uw oude plotter inruilen. Ook defecte plotters.
Heeft u een oude plotter ter inruil dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen en zullen wij u een passend voorstel doen.

HP Designjet Specialist

Plotterwinkel.nl is HP Designjet Specialist.
HP Partners voldoen aan de strenge eisen en expertise die HP van zijn partners verwacht. Komt u het HP Partner logo tegen dan bent u gegarandeerd van een deskundige klantenservice. Als HP Partner hebben wij toegang tot de nieuwste productinformatie en kunnen wij HP Designjet printers leveren tegen scherpe prijzen.

Gratis verzenden

De prijzen van alle plotters op onze website zijn inclusief verzendkosten. Wij rekenen alleen verzendkosten voor losse bestellingen papier, inkt en onderdelen. Boven de 100 euro rekenen wij geen verzendkosten.

Snelle levering

De meeste plotters hebben wij in eigen voorraad en kunnen wij de volgende werkdag leveren. Heeft u met spoed een nieuwe printer nodig dan kunnen wij vaak nog dezelfde dag leveren.

Service en ondersteuning

Onze service en ondersteuning stoppen niet na de levering van uw printer. Wanneer u een plotter bij ons hebt aangeschaft kunt u altijd bij ons terecht met vragen en problemen. Onze ervaren monteurs lossen de meeste problemen moeiteloos bij u op locatie op. Mochten wij meer tijd nodig hebben voor een reparatie dan hebben wij een vervangende printer ter beschikking zodat u moeiteloos kunt doorwerken.

Onderhoudscontracten, lease, betalen naar gebruik

U kunt bij ons ook kiezen voor een onderhoudscontract, lease oplossing of betalen per gebruik. De mogelijkheden hierin zijn zeer flexibel. U kunt bijvoorbeeld de printer kopen en een vast bedrag betalen voor verlengde garantie of de printer leasen zonder aanbetaling en betalen per ml inktverbruik.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€100

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, vooruit betalen, Bancontact of op rekening.