HP Designjet A1 en A0 printers direct uit voorraad.

Wij leveren HP Designjet A1 en A0 printers direct uit voorraad. U vindt het complete productoverzicht van de HP Designjet reeks op onze website.


Heeft u vragen over een HP Designjet dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen ook de installatie van uw HP Designjet verzorgen. De prijzen voor de installatie staan bij de producten vermeld.

HP Designjet kopen

De aanschaf van een HP Designjet is een proces waarbij deskundig advies belangrijk is. Plotterwinkel.nl heeft deskundige medewerkers welke u graag adviseren over de koop van een HP Designjet.
Momenteel heeft HP Designjet een Z serie en een T serie. De HP Designjet Z serie is geschikt voor grootformaat afdrukken van foto’s en posters. De HP Designjet T serie is geoptimaliseerd voor technische en 3D tekeningen.

HP Designjet gebruikerservaring

De huidige generatie HP Designjet zijn de meest gebruiksvriendelijke grootformaat printers van dit moment. Innovatieve touch screen bediening, eenvoudige software met realtime afdrukvoorbeelden en het gemakkelijk vervangen van inkt cartridges en papier zijn hier enkele voorbeelden van.
De huidige HP Designjet printers zijn gemaakt met aandacht voor de gebruikers en zijn wensen.

Milieu bewust printen

De originele inkten voor de HP Designjet zijn grotendeels op waterbasis en RoHs Compliant. Door het uitgekiende recycle programma van de cartridges is 90% van de cartridge herbruikbaar.
Bij het kopen van een HP Designjet en HP Designjet inkten bent u verzekerd van een minimale milieu belasting van uw prints.

HP Designjet geschiedenis

HP introduceerde zijn eerste plotter in het jaar 1968. Vanaf deze tijd is HP marktleider op het gebied van A0 printen.
Begin jaren negentig werd de HP Designjet reeks geïntroduceerd.  Vanaf die tijd is de HP Designjet een groot succes.  De betrouwbaarheid, snelheid en afdrukkwaliteit van de HP Designjet hebben ervoor gezorgd dat het marktaandeel van de HP Designjet al jaren meer dan 60% van de grootformaat printer markt is.
Niet zelden komen wij nog HP Designjet printers van de eerste series uit de jaren negentig tegen. Voor ons is dit het bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid van HP Designjet printers.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€100

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, vooruit betalen, Bancontact of op rekening.