Waarom kiezen voor HP Designjet en Plotterwinkel.nl?

Samenwerking tussen Plotterwinkel.nl en HP Designjet

HP en Plotterwinkel.nl werken inmiddels al meer dan 10 jaar samen. Plotterwinkel is dan ook een officiële HP Gold partner. Dankzij deze samenwerking kunt u altijd rekenen op scherpe prijzen en uitstekende service. Naast de installatieservice en telefonische begeleiding van Plotterwinkel.nl kunt u vanuit HP ook altijd rekenen op uitstekende service.

Daarnaast zijn wij bij Plotterwinkel.nl altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kennis rondom de HP Designjet plotters. Wij werken dan ook met gecertificeerd personeel. U kunt daarom onder andere rekenen op eerlijk en deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen, kosteloze hulp bij zelf installatie en mogelijkheden tot inruil van uw oude plotter.

Voordelen van HP Designjet plotters

HP is al jarenlang een begrip in de print industrie. HP is de marktleider op het gebied van grootformaat printen. U bent daardoor met HP Designjet altijd verzekerd van de kwalitatief beste machines die op een duurzame manier geproduceerd worden en enorm gebruiksvriendelijk zijn.

Daarnaast bieden de machines ondersteuning voor vele vormen van printen. Mede dankzij de samenwerking met Adobe en Autodesk, uitgebreide ondersteuning voor het printen vanaf verschillende apparaten en printveiligheid. 

De meeste HP plotters staan dan ook gemiddeld 10 jaar bij de eerste klant.

Samenwerking tussen HP, Adobe en Autodesk

Dankzij de jarenlange samenwerking tussen HP, Adobe en Autodesk kunt u met HP Designjet zonder problemen al uw bestanden afdrukken.

Samenwerking tussen HP en Adobe

adobe postscript logo


HP Designjet maakt gebruik van een PostScript module voor perfecte ondersteuning van Adobe documenten en Adobe PDF. Dankzij deze module kunt u al uw Adobe documenten, afbeeldingen, teksten en full color prints met de hoogst mogelijke kwaliteit printen.


Dit betekent niet dat u zonder deze module geen gewone PDF bestanden kunt printen. De PostScript module wordt met name ingezet voor het afdrukken van zware en gelaagde Adobe bestanden. En deze module zorgt dan voor een probleemloze omzetting naar de printertaal.

Weet u niet zeker of u een printer met PostScript module nodig heeft?
Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Samenwerking tussen HP en Autodesk

autodesk logoHP Designjet en Autodesk werken ook al jarenlang samen om het printen van ontwerpen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het gaat hier om 100% integratie tussen de Software pakketten en de printers. Hierdoor blijven de HP Designjets altijd up to date met de nieuwste ontwikkelingen en sluiten deze naadloos aan op het gebruik van de Autodesk software. Zo print u met gemak al uw CAD ontwerpen met HP Designjet.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€100

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, vooruit betalen, Bancontact of op rekening.