HP Designjet Studio modellen

De HP Designjet Studio modellen zijn de nieuwste plotters van HP die CO2 neutraal zijn. Deze plotters zijn voorzien van een stalen of een houten afwerking en hebben een modern ontworpen printerstandaard. Hierdoor krijgen de studio plotters een moderne uitstraling.

De 24 inch modellen printen met een snelheid van gemiddeld 26 seconde per A1. Waar de A0 modellen gemiddeld binnen 50 seconde geprint worden.  U hoeft dus nooit lang te wachten op uw prints.

Daarnaast zijn de studio modellen voorzien van een automatische velinvoer. Dit wil zeggen dat u gemakkelijk op A4 of A3 vellen papier kunt printen. Deze studio plotters wisselen geheel automatisch tussen velinvoer en rolinvoer.

Geschikt voor het afdrukken van onder andere CAD/GIS, lijntekeningen, renderings, vlakvullingen, presentaties en kantoorprints.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Eigenschappen van de HP Designjet Studio plotters

De studio plotters van HP beschikken over meerdere handige functies. Zo zijn alle studio printers voorzien van een aansluiting op wifi, ethernet en USB. hierdoor kunt u altijd gemakkelijk verbinding maken met de printer en printen van zowel mobiel, laptop als tablet. Daarnaast worden er diverse printertalen ondersteund. Denk hierbij aan HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG en URF. De 24 inch, ofwel A1 printers printen met een snelheid tot wel 26 seconde per A1. De 36 inch, ofwel A0 printers doen dit met een snelheid van 50 seconde per A0. U hoeft dus nooit lang op uw prints te wachten. Dit bespaart veel tijd. Dankzij de automatische velinvoer kan de plotter ook op A4 en A3 papier printen. De plotter wisselt automatisch tussen rolinvoer of velinvoer. U hoeft deze dus niet handmatig te wisselen. Wat de Studio plotter zo uniek maakt is dat het de eerste CO2 neutrale plotters zijn van HP Designjet en voorzien zijn van een speciaal en modern ontworpen standaard en een afwerking in hout of metaal. Hierdoor krijgt de printer een luxe en moderne uitstraling.

Zuinig en duurzaam printen met HP Designjet Studio

Naast het feit dat HP Designjet Studio CO2 neutraal is, is het ook nog eens een erg zuinige printer. Dankzij de long life printkop verbruikt de printkop tot wel 95% minder inkt tijdens het spoelen van de inktkop, hierdoor houdt u veel inkt over voor het printen van extra pagina's. Dit printen doet de printer met een resolutie tot wel 2400 DPI en een kleurbereik en precisie die vele malen hoger ligt dan zijn voorgangers. Dit dankzij de HP Bright Office inkten.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de HP Designjet studio is gemakkelijk zelf te doen. Dit werkt hetzelfde als bij een standaard printer. Houdt er rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn. Komt u er niet uit met de installatie? Dan helpen wij u je telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij zorgen ervoor dat de HP Designjet studio dan geïnstalleerd wordt en 100% werkt. Dit hoort bij onze service en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.