S-fold Vouwmachine A0

1.525,00 excl. btw

1.845,25 incl. btw

S-fold Vouwmachine A0

1.525,00 excl. btw

1.845,25 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Handmatige A0 vouwmachine met een aanvaardbaar geluidsniveau en modern design.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

  • installatieservice indien nodig!
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

S-Fold Vouwmachine A0 online kopen

Het handmatig vouwen van A0 tekeningen of prints is tijdrovend. Meestal duurt het een aantal minuten voordat u klaar bent met vouwen. Met een vouwmachine / plooimachine vouwt u uw A0 prints binnen enkele seconden, afhankelijk van de gebruikerssnelheid. Hierdoor verdient u uw investering in een vouwmachine snel terug omdat het veel tijdswinst oplevert.

De S-Fold A0 vouwmachine is een nieuwe generatie handmatige vouwmachine / plooimachine. De beperkingen van de handmatige vouwmachines zijn met deze gemoderniseerde machine verleden tijd. De grootformaat A0 vouwmachine is eenvoudig in gebruik, levert een constante kwaliteit, vouwt uw bouwtekening eenvoudig naar A4 formaat en de machine is onderhoudsvrij.

Het vernieuwde ontwerp vouwmachine

Door het nieuwe schok absorberende systeem is het geluidsniveau gedaald tot 65db, wat aanvaardbaar is voor kantoorsituaties.
Bij oudere generaties vouwmachines was het geluidsniveau onacceptabel.

Door de stevige bouw van staal en aluminium is de vouwmachine erg stevig. De vouwmachine staat op een stevige voet, is ergonomisch ontworpen en is daardoor betrouwbaarder dan de vorige generatie.

Gemakkelijk en snel A0 formaat prints naar A4 vouwen

De aanvoerbeugel zorgt ervoor dat de invoer van een vel papier gemakkelijk is en het vouwen precies en eenvoudig is. De uitsparing aan de rechter zijde maakt de lengte vouw eenvoudig en precies en zit ingebouwd in het frame, waardoor de machine zo compact mogelijk kan blijven.

Geen opgerolde bouwtekeningen of andere groot formaat prints meer. Met deze vouwmachine vouwt u de prints gemakkelijk tot A4 formaat ofwel een lengte van 297mm (11,7 inch) en een breedte van 210mm (8,3 inch). Hierdoor past uw print makkelijk in een insteekhoes.

Het formaat van de S-Fold Vouwmachine A0 is 110cm hoog x 116cm breed x 55cm diep.

De S-Fold Vouwmachine A0 is geschikt voor:

Het vouwen van A0 bouwtekeningen, lijntekeningen, patroontekeningen en andere groot formaat prints. De vouwmachine is ook geschikt voor kleinere formaat prints, zoals A1 formaat bouwtekeningen, lijntekeningen of plotter prints en kan prints van 80gr tot en met 120gr vouwen.

Installatie en gebruik:

De vouwmachine is eenvoudig zelf te installeren door middel van enkele onderdelen te bevestigen. In verband met het gewicht kunt u de machine het beste met 2 personen tillen. Als u vragen heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen.
De machine is eenvoudig in gebruik. U legt de tekening over de aanvoerbeugel en klemt het begin vast in de machine. Doordat u de hendel enkele malen voorwaarts en achterwaarts beweegt wordt uw tekening gevouwen. Na het vouwen schuift u de tekening eenvoudig uit de machine.

Klik hier voor de S-Fold vouwmachine A0 brochure

Specificaties

Toepassing: Lijntekeningen, bouwtekeningen, A0 prints, A1 prints
Modelformaat: A0 en A1
Plooi: 210mm
Geluidsniveau: 65db
Materiaal: Staal en aluminium
Afmetingen: 110cm x 116cm x 55cm
Garantie: 1 jaar

In de doos

Vouwmachine compleet met onderstel.

Video

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S-fold Vouwmachine A0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *