RIG 801 vouwmachine A0

5.500,00 excl. btw

6.655,00 incl. btw

RIG 801 vouwmachine A0

5.500,00 excl. btw

6.655,00 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De RIG 801 vouwmachine A0 is een automatische vouwmachine die ontworpen is voor intensief gebruik met maximale betrouwbaarheid. Met de vier verschillende vouwprogramma’s kunt u de documenten op verschillende manieren laten vouwen. Deze machine vouwt tot wel 17 meter per minuut en is geschikt om een hoog volume aan documenten te kunnen vouwen.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

 • installatieservice indien nodig!
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Op zoek naar een professionele vouwmachine voor intensief gebruik? Dan is de Rig 801 vouwmachine A0 wellicht een goede keuze. Deze automatische vouwmachine is gebouwd en ontworpen voor intensief gebruik met een maximale betrouwbaarheid en efficiëntie. Deze vouwmachine beschikt over vier verschillende vouwopties en is uitermate geschikt voor het vouwen van een hoog volume grootformaat prints met een snelheid tot wel 17 meter per minuut. Het frame waar de vouwmachine op staat is voorzien van wieltjes. Hierdoor is de vouwmachine gemakkelijk te verplaatsen.

Het gebruik van de machine

De vouwmachine is voorzien van papier geleiding aan de linker zijde. Deze geleiding zorgt ervoor dat het papier recht door de machine gevoerd wordt. Het vouwen start automatisch zodra u een document invoert in de machine.

De bediening van de machine is gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Het bedieningspaneel is voorzien van een display met druktoetsen. Hier kunt u gemakkelijk uw keuze maken voor het vouwen van de grootformaat prints.

Voor het vouwen van de prints kunt u de afstand tot de vouw vergroten of verkleinen. Deze kan ingesteld worden van 175 mm tot 215 mm in stappen van 1 mm.

De verschillende vouwopties van de Rig 801 vouwmachine

Deze professionele vouwmachine beschikt over verschillende vouwopties:

Standaard vouwen:
Met het standaard vouwen van een document heeft het laatste blad een variabele breedte. Deze breedte is afhankelijk van de grootte van uw te vouwen print.

Met een gelijk achterblad vouwen:
Het eerste en het laatste blad worden met een gelijke breedte gevouwen. De tussenvouw wordt hierdoor kleiner.

Vouwen om op te bergen in een map:
Hiermee wordt een 20 mm rand overgehouden aan de zijkant voor het opbergen in bijvoorbeeld ringmappen.

Kruisvouw:
Daarnaast kan deze vouwmachine ook de kruisvouw automatisch maken. De kruisvouw is instelbaar van 280 mm tot 310 mm. Dit kan met een print van maximaal A0 formaat.

De Rig 801 vouwmachine is geschikt voor

Geschikt voor het vouwen van grootformaat prints met een maximale breedte van 107 cm. De lengte is onbeperkt mits het opgedeeld is in secties van 4 meter. U kunt papier van 60 tot 110 grams vouwen. Denk hierbij aan bouwtekeningen, vlakvullingen, kaarten, orthofoto’s, lijntekeningen, patroontekeningen of kantoor prints.

Service en garantie

De RIG 801 vouwmachine wordt geleverd met 1 jaar garantie. Twijfelt u over de aanschaf van een vouwmachine? Wij helpen u graag verder door u van een passend advies te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij deze machine is installatie en instructie standaard inbegrepen. Hierdoor is de levertijd in overleg. Graag even contact opnemen voor de exacte levertermijn.

Specificaties

 • Kan papier tot een breedte van 107 cm vouwen. De lengte is onbeperkt mits opgedeeld in secties van 4 meter.
 • Papier van 60-110 grams vouwen
 • Instelbare vouwafstand van 175 mm tot 215 mm (in stappen van 1 mm)
 • Vouwsnelheid tot 17 meter per minuut
 • Vier verschillende vouwprogramma’s. Standaard, Filing, Parallel en kruisvouw.
 • Gewicht: Netto 120 kg
 • Geluid: minder dan 65 dB
 • 220/240 V; 50/60 Hz; s/Phase 270 Watt 1.2 A
 • 1 jaar garantie
 • Afmetingen van de vouwmachine (L x D x H): 134 x 107 x 104 cm
 • Afmetingen van de doos (L x D x H): 138 x 62 x 80 cm

In de doos

In de doos:

 • Vouwmachine
 • Onderstel met wieltjes