HP Designjet T1530 36 inch

0,00 excl. btw

0,00 incl. btw

HP Designjet T1530 36 inch

0,00 excl. btw

0,00 incl. btw

De HP Designjet T1530 36 inch printer met twee rollen systeem is de perfecte printer voor de veelzijdige gebruiker. Gebruik je regelmatig verschillende type of maten papier dan is de HP Designjet T1530 met twee rollen systeem een absolute aanrader.

Dit product heeft een nieuwe opvolger: HP Designjet T1600 dual roll 36 inch postscript

Uitverkocht

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

  • installatieservice indien nodig!
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T1530 36 inch

Dit product heeft een nieuwe opvolger: HP Designjet T1600 dual roll 36 inch postscript
De HP Designjet T1530 36 inch printer heeft een twee rollen systeem, waardoor dit de perfecte printer is voor de veelzijdige gebruiker. Snel afwisselen tussen verschillende maten papier wordt hierdoor nog gemakkelijker.
In conceptmodus produceert de printer binnen 21 seconden een A1 afdruk. De afdrukken worden netjes gestapeld. Dus geen losse afdrukken meer in de opvangbak. Een A0 print neemt slechts 40 seconden in beslag.
De HP Designjet T1500 is geschikt voor de technische tekeningen, reclameposters, presentaties en afbeeldingen. De hoge resolutie en kleurechtheid zorgen voor perfecte afdrukken.

Ontwerp

Ook in het ontwerp is deze printer compleet geoptimaliseerd. Zo wordt het papier netjes opgestapeld, zodat er geen losse afdrukken meer in een opvangbak liggen, kunnen de papierrollen gemakkelijk aan de voorkant verwisseld worden (true front loading) en heeft de printer een doorzichtige afdekkap, zodat direct gezien kan worden wat er afgedrukt wordt. Daarnaast beschikt de printer ook over een tafelfunctie, waardoor de print direct bekeken kan worden nadat deze afgedrukt is.

Printsoftware

De printer kan gemakkelijk aangestuurd worden via PC en Mac apparaten, maar ook via een gemakkelijke android en iOS app. Ook kan gemakkelijk geprint worden via een USB apparaat of door de print naar het eigen emailadres van de printer te sturen.
Daarnaast is de printer voorzien van HP Eprint & Share, waardoor vanaf elk apparaat en vanaf iedere locatie afgedrukt kan worden. Ook heeft de HP Designjet T1530 een gemakkelijke accounting functie, zodat de kosten per gebruiker of per afdeling makkelijk ingezien kunnen worden.

Deze printer heeft een virtueel geheugen van 96 GB.

Kleur

Door het 6 kleurensysteem heeft de printer een breed bereik binnen het kleurenspectrum. De printer beschikt over de kleuren fotozwart, grijs, matzwart, cyaan, magenta en yellow. Door deze extra grijstinten kan de printer werkelijke grijskleuren afdrukken.
Ook kan deze printer extreem accuraat lijnen afdrukken, hierdoor is deze printer perfect om bouwtekeningen en kaarten af te drukken.

Specificaties

In de doos

De HP Designjet T1530 36 inch Plotter wordt standaard geleverd met:
•  Set inkt
•  Rolhouder
•  Onderstel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HP Designjet T1530 36 inch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *