HP Designjet T850 36 inch MFP A0 printer Demo model

0,00 incl. btw

HP Designjet T850 36 inch MFP A0 printer Demo model

0,00 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Deze HP Designjet T850 33 inch Demo model is bij ons gebruikt voor presentaties aan klanten. De machine heeft slechts een aantal prints gemaakt.

Neem contact op voor de actuele prijs.

Deze grootformaat printer is veelzijdig en compact en ideaal voor het afdrukken van al uw bouwtekeningen, CAD/GIS, tekeningen met vlakvullingen en kantoorprints. Je kunt eenvoudig op één machine gemakkelijk A0 formaat printen, scannen en kopiëren.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

  • installatieservice indien nodig!
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T850 36 inch MFP demo-model printer kopen

Deze machine is bij ons gebruikt als demo model voor presentaties aan klanten. De machine heeft slechts enkele prints en scans gemaakt. Deze machine wordt dan ook geleverd met de volledige 2 jaar HP Next Business Day Onsite garantie.

De HP Designjet T850 is een zeer uitgebreide multifunctionele A0 printer, die eenvoudig is in gebruik. De machine print snel al uw CAD/GIS ontwerpen, bouwtekeningen en kantoorprints op diverse formaten. Deze veelzijdige A0 printer is voorzien van een extra invoerlade voor vellen papier. Hierdoor kunt u prints maken van A4 tot en met A0 formaat. U kunt uw printopdrachten gemakkelijk doorsturen vanaf de pc of smartphone.

YouTube video player

De technische eigenschappen van de HP Designjet T850 demo model

De T850 is een printer die beschikt over veel mogelijkheden. Dankzij de zeer hoge precisie en lijnaccuratesse worden al uw prints met scherpe lijnen afgedrukt. Dit doet de printer met een resolutie tot wel 2400 DPI. Hierdoor zijn al uw technische ontwerpen, bouwtekeningen, CAD/GIS ontwerpen en kantoorprints dus van hoge kwaliteit.  Doordat de printer de printtalen HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, URF, JPEG, TIFF ondersteund kunt u eenvoudig al uw ontwerpen afdrukken.

De scanner van deze multifunctionele T850 scant in zwart/wit en kleur. Dit doet hij met een resolutie tot 600 dpi en scant dit naar de formaten PDF, TIFF of JPEG. Hierdoor is uw scan binnen een handomdraai direct te gebruiken. Doordat de invoer van de scanner aan de voorzijde van de printer zit, kunt u hier gemakkelijk bij en is deze dus gemakkelijk in gebruik.

Gepigmenteerde inkten dankzij HP Flex tech inkt

De kwaliteit van deze inkten is erg hoog. De kleuren zijn nog krachtiger en beter bestand tegen uitlopen van highlights en vegen. Doordat deze printer gebruik maakt van gepigmenteerde inkten, zijn deze langer bestand tegen water. Let er wel op dat de waterbestendigheid ook afhankelijk is van het soort papier waarop u print.

De HP Designjet T850 inktcartridges zijn beschikbaar in 130ml of 300ml. Print u veel of weinig met bepaalde kleuren of zwart? Dan kunt u dus ook kiezen voor kleinere of grotere cartridges. Dit zorgt voor flexibiliteit maar ook lage kosten per print.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de printer is gemakkelijk zelf uit te voeren. Dit werkt vrijwel hetzelfde als met een standaard printer. Houdt er wel rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn.

Komt u er niet uit met het installeren? Dan helpen wij u graag telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij helpen u dan bij de installatie en zorgen ervoor dat de printer 100% werkt. Dit is onderdeel van de service die wij bieden en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Specificaties

Toepassing: Lijntekeningen, renderings, presentaties, kaarten, posters
Modelformaat: 36 inch (914 mm)
Scanner: Ja
Maximale rollengte: 50 meter
Aantal cartridges: 4 (mat zwart, cyaan, magenta, yellow)
Geheugen: 2 GB
Automatische papiersnijder: Ja
Vereisten besturingssystemen: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Standaard aansluitmogelijkheden: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Printkwaliteit (kleur): Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerd
Minimum lijnbreedte: 0,02 mm (theoretische waarde); 0,07 mm (reële waarde)
Lijnaccuratesse: ± 0,1%
Printertalen: TIFF, JPEG, URF, PDF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Onderstel + opvangbak: Ja
Garantie: 2 jaar
Serienummer: 2Y9H2A-Demo
Gtin/EAN: 196548313228
Afmetingen printer: 1407 x 701 x 967 mm
Afmetingen doos: 1575 x 570 x 650 mm

Video

YouTube video player

YouTube video player