Plotter Amsterdam spoed aankoop

Op vrijdagmiddag een Plotter met installatieservice kopen en op maandagmorgen de eerste print maken in Amterdam.

Afgelopen vrijdagmiddag ging bij ons de telefoon. Eén van de grotere metaalbedrijven uit Amsterdam had een groot probleem. De maar liefst 12 jaar oude HP Designjet 750C was er per direct mee gestopt en ze moesten voor maandagmiddag nog een groot aantal Autocad tekeningen afdrukken.

Dat werd dus een spoedorder. Als vervanger hebben wij een HP Designjet T520 A0 plotter geadviseerd. Een snelle en zeer gebruiksvriendelijke plotter voor bedrijven die geen grote aantallen afdrukken. 

De HP Designjet T520 hadden wij op voorraad en onze monteur vond het geen probleem maandagmorgen vroeg te vertrekken en de A0 printer bij de klant te installeren.
Vandaag vertrok Robert (onze monteur) dan ook vroeg richting Amsterdam en hij was rond 08:00 uur bij onze klant. De printer had hij vrijdag al helemaal opgebouwd en geïnstalleerd dus deze kon hij zo uit de bus bij de klant binnen rollen.

Nog even de software installeren en een korte instructie en de klant was geholpen en om 09:00 uur rolde de eerste A0 tekening uit de printer.

Voor ons een leuke verkoop en de klant helemaal blij en tevreden met de snelle service.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€100

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, vooruit betalen, Bancontact of op rekening.